+ 381 11 27 54 384 office@okulomedik.rs

Naš tim lekara čine stručnjaci iz svojih oblasti. Izaberite svog lekara.

Prim. dr Nevena Bjelović

Prim. dr Nevena Bjelović

Specijalista oftalmologije, sa dugogodišnjim iskustvom u privatnoj praksi. Vrši kompletne preglede u oblasti opšte oftalmologije, određivanje dioptrije za naočare i kontaktna sočiva, preglede kod akutnih zapaljenja ili povreda oka.  Ima dugogodišnje iskustvo u dijagnostici i lečenju glaukoma i vrši laserske operacije kod glaukoma i sekundarne katarakte.

Više →

Prof. dr Marija Božić

Prof. dr Marija Božić

Načelnik Odeljenja za glaukom, Klinika za očne bolesti, Klinicki centar Srbije. Profesor na katedri Oftalmologije Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Uža specijalnost:
-Dijagnostika i medikamentno lečenje glaukoma kod dece i odraslih
– Lasersko lečenje glaukoma kod dece i odraslih
– Hirurško lečenje glaukoma kod dece i odraslih
– Kombinovane operacije glaukoma i katarakte
– Lasersko lečenje sekundarne katarkate
– Operacije katarakte (metodom fakoemulzifikacije)

Više →

dr Smiljka Đurić

dr Smiljka Đurić

Specijalista oftalmologije sa dugogodišnjim iskustvom u kliničkom radu. Bavi se dijagnostikom, lečenjem i praćenjem oboljenja orbite, tumora oka i orbite, ali i drugih oboljenja oka koja se javljaju u sklopu sistemskih bolesti (na pr.hipertireoza). Stručnjak je sa ekspertskim znanjem i iskustvom u ultrazvučnoj dijagnostici bolesti oka i orbite.  Vrši laserske operacije kod glaukoma zatvorenog ugla i sekundarne katarake. 

Više →

Ass. dr Jelena Vasilijević

Ass. dr Jelena Vasilijević

Asistent na katedri oftalmologije Medicinskog fakulteta u Beogradu i stalno zaposlena u Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Srbije, na odeljenju za Medical retinu. Bavi se dijagnostikom i lečenjem promena na očnom dnu kod dijabetičke retinopatije, bolesti makule (žute mrlje), vaskularnih bolesti retine, kao i promenama kod visoke kratkovidost. Vrši laserske intervencije na mrežnjači, intravitrealnu aplikaciju lekova i operacije ablacije retine (scleral buckling). Odbranila je doktorsku disertaciju sa temom “Procena efekta panretinalne fotokoagulacije merenjem kvaliteta života i zadovoljstva lečenjem kod pacijenata sa dijabetičkom retinopatijom”.

Više →

Ass. dr Jelica Pantelić

Ass. dr Jelica Pantelić

Načelnica Dečjeg odeljenja u Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Srbije. Bavi se dijagnostikom i lečenjem očnih oboljenja kod dece (urođena katarakta, urođeni glaukom, opstrukcije suznih puteva, infekcije prednjeg i zadnjeg segmenta oka, promene na kapcima..), obavlja sondiranje suznih puteva i druge hirurške intervencije. Uža specijalnost su pregledi prevremeno rođene dece, radi otkrivanja, praćenja i lečenja retinopatije (ROP) koja se kod prevremeno rođene dece može razviti.

Više →

Violeta Bursać

Violeta Bursać

Medicinska sestra

Medicinska sestra sa dugogodišnjem iskustvom u kliničkom radu i privatnoj praksi.

Biljana Frulja

Biljana Frulja

Medicinska sestra

Medicinska sestra sa dugogodišnjem iskustvom u kliničkom radu i privatnoj praksi.

Pozovite nas

381 11 27 54 384
+ 381 65 27 54 384

Adresa

Starine Novaka 29
(stara adresa Dalmatinska 63, ulaz 2)
Beograd

Zakažite pregled

4 + 12 =